Espergærde Skole Forældreintra

  1. Espergærde skole foraeldreintra

Dét dilemma har efter bare én enkelt dag tilbage på skolebænken fået forældre til at råbe vagt i gevær og bede om, at deres medforældre holder lidt igen med alle-beskederne. Vi mangler en forventningsafstemning mellem forældre og lærere Claus Hjortdal, formand, Skolelederforeningen Svært at skille skidt fra kanel En af dem, der har taget bladet fra munden og spidset sin kritiske blyant, er chefkonsulent Jane Thoning Callesen. - Problemet med forældreintra er bare, at man aldrig ved, hvornår det er relevant, og hvornår det er ligegyldigt. Derfor bliver man nødt til at (prøve på) at læse alt, hvilket spænder fra beskeder om lus og lektionsændringer til opfordring til at have tilrejsende kinesiske skolebørn boende eller information om biografernes filmklubber, skriver hun i et debatindlæg i Politiken. Hos BT lyder den samme kritik. Her kan man læse, hvordan journalist og blogger Charlotte Højlund har fået 20 mere eller mindre relevante beskeder på Forældreintra i løbet af sommerferien. Det niveau er dog ikke højt for en seksugers periode som sommerferien, for den samme sum af beskeder kan man normalt forvente at modtage i løbet af en skoleuge, fortæller ledelseskonsulent Allan Kondrup Jensen i ' Go' aften Danmark '.

Espergærde skole foraeldreintra

espergærde skole foraeldreintra
  1. Brok over Forældreintra: - Forældrene har ødelagt det - TV 2
  2. Vild med dans deltagere 2016
  3. Kvinde kend din krop
  4. GitHub - svalgaard/fskintra: Forældreintra til Email

Han er far til en søn i 0. klasse og en datter i 5., og han har af princip besluttet sig for ikke at tjekke Forældreintra hver eneste dag. Tager tid fra børnene Ifølge Allan Kondrup Jensen kommer en stor del af beskederne fra andre forældre. For værktøjet giver alle mulighed for at skrive indlæg, og den mulighed har forældrene taget til sig. - Det er blevet et redskab, forældrene har ødelagt ved at fylde det op med ligegyldige ting. Alt, hvad du kan komme på, kan du næsten finde derinde. Det kan være forældre, der skriver om en bestemt episode, der er sket på skolen, at nogen synes, en lærer har handlet forkert eller en fødselsdagsinvitation. Det er en Pandoras æske at åbne op for, siger han. Allan Kondrup Jensen har taget en beslutning om ikke at bruge så meget tid på Forældreintra, som han kunne, for når han kommer hjem fra arbejde, har han ikke i sinde at bruge tid foran skærmen. - Man har en holdning til, at Forældreintra skal skabe forældreinvolvering, men i virkeligheden fjerner det tiden fra det, der er relevant: At bruge tid med børnene.

Første step Forsidebillede Her vil ligge et klasserelevant billede. et billede af klassen. Opslagstavlen Her skrives nyheder til klassen. Her kan også skrives lektier (alternativt kan bruges ugeplaner/dagbøger til lektier). Klassens skema Klassens skema vil ligge nederst på forsiden. Dokumenter Nyeste dokumenter: Her vil ligge de nyeste dokumenter fra lærerne. Information om klassen: Her vil ligge dokumenter som ugeplaner, årsplaner, klasselister, klassens lærere og pædagoger, medlemmer af forældreråd, klassens egne produkter, klassens fotoalbum. Dialog mellem skole og hjem Beskeder: Beskeder bruges til at skrive mellem klasselærere/BFO og forældre eller forældrene imellem. Skolens og BFO'ens ledelse kan ligeledes skrive nyheder/meddelelser til forældrene på ForældreIntra. Beskeder mellem klasselærere/BFO og forældre Der er mulighed for at sende beskeder via forældreIntra. Der er dog stadig mulighed for at henvende sig til lærerne pr. telefon efter individuel aftale. Besked på ForældreIntra bruges til korte meddelelser, såsom årsag til forsømmelse, ønske om frihed, ønske om fritagelse.

Behov for en platform Allan Kondrup Jensen kan dog også godt se fordele i, at man har et værktøj som Forældreintra. - Du har jo en platform, hvor du har mulighed for at se noget relevant information. Hvis det nu var relevant, havde det været fremragende. Det kunne bare være godt med en form for datadisciplin, siger han. Den holdning deler formanden for Skolelederforeningen, Claus Hjortdal. - Det er ikke skolen, der fylder Forældreintra. Det er forældrenes snakke på tværs om alt muligt, men grundlæggende har vi brug for et medie, hvor skole og forældre kan kommunikere med hinanden, siger han til TV 2. Ville du sende et brev? Claus Hjortdal mener, at den bedste måde at slippe af med frustrationerne omkring Forældreintra er at tage debatten fysisk i klasserne. - Vi må diskutere, hvordan balancen skal være. Vi mangler en forventningsafstemning mellem forældre og lærere, siger han og opfordrer til, at man tænker sig om en ekstra gang, inden man sender en besked ud til alle 27 klassekammeraters forældre.

  1. Danske bank telefon